Nurs Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nursortaokulu.meb.k12.tr

Adres - NURS KÖYÜ NURS KÖY YOLU KÜME EVLERİ NURS KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO: 49 HİZAN / BİTLİS

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bitlis´in Hizan İlçesine bağlı Nurs Köyünde yer almaktadır.

Ulaşım Servis yoktur.Köyden ilçeye günde tek dolmuş seferi vardır.İlçeye sabah 08:00´da gider ve köye dönüş kışın saat 14:00 ´te yazın 16:00´dadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bitlis il merkezine 101km ve ilçe merkezine 50 km dir.